By Maud

Skin Care Soest

               

De schoonheidssalon

 Wie ben ik? 

Mijn naam is Maud Pijpers en ben 27 jaar oud. Woonachtig in Baarn samen met mijn partner en dochter.

Ik ben 7 jaar geleden begonnen als schoonheidsspecialiste en zelfstandig ondernemer, nog steeds run ik mijn schoonheidssalon vol passie en met plezier.

Ik heb het merendeel van mijn opleidingen gevolgd op het Thomas Instituut in Utrecht. 

Naast mijn opleidingen heb ik ook nog bij verschillende merken certificaten gehaald.

Zie hieronder een overzicht van mijn (internationale) diploma's en certificaten:

  • Allround Schoonheidsspecialiste
  • Professionele Visagie opleiding
  • Beauty coaching & Parfum
  • Cidesco internationaal
  • Pedicure 
  • Bindweefselmassage 
  • Peelings Medik8


Wat is By Maud skin care?

Schoonheidssalon "By Maud skin care" kenmerkt zich niet alleen door huidadvies op maat, maar juist de persoonlijke en warme benadering vormen de basis van mijn werkwijze. Om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, creëer ik in de schoonheidssalon een moment van rust en ontspanning. Door de focus op zowel huidverbetering als geestelijk welzijn, haal ik het maximale uit mijn behandelingen. Persoonlijk advies en de klant nog zelfverzekerder laten voelen, dat is waar By Maud voor staat.

 

Wat doet By Maud skin care? 

Mijn enthousiasme en passie voor dit vak probeer ik dagelijks uit te stralen naar mijn klanten. Als schoonheidsspecialiste blijf ik mijzelf continu ontwikkelen en volg ik nauwlettend alle gebeurtenissen in de schoonheidsbranche. Door  de combinatie van kennis, ervaring en voortdurende vernieuwing ben ik altijd in staat om het juiste advies te geven. Passie vormt mijn drijfveer om dit zo goed mogelijk te doen. Ik streef ernaar om de wereld een stukje mooier te maken met een stralende klant als middelpunt! Onthaast en ontspan, dan zorg ik voor een behandeling op maat.


Mijn  merken

 Medik8

Webecos

Marc Inbane 

UNG Cosmetics Salon